Cautare

5520 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (4.56 secunde)
Un director de scoala, nascut in 1901, isi amintea in anul 1969 de un eveniment petrecut, in satul Bujoreanca, judetul Dambovita, in toamna anului 1914 sau 1915, pe cand el avea varsta de 13 sau 14 ani.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
Acum sunt in Comisia pentru Afaceri Europene care este comisie comuna si care va avea de facut treburi foarte importante. ... Sunteti in continuare, in schimb, seful filialei de la Bacau.
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
Este adevarat ca i-ati inventat dlui Tusac porecla de Costel Busuioc?I. ... Costel Busuioc este un mare artist, iar Tusac nu-i seamana decat fizic, desi are si burta, are si fundul cam mare… Ar trebui sa munceasca mai mult, poate da jos kilogramele in plus.
Aproape plangand, primarul Costel Pistritu, de la PDL, a spus ca trebuie sa returneze peste un milion de lei, bani care erau destinati platii cofinantarii din proiectele europene. ... Pe cat de stresat era Costel Pistritu, pe atat de degajat si pus pe glume era primarul din Filiasi, Nicolae Stancioi.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Aritmetica Consilierul judetean conservator Marin Costel sustine ca, daca in ceea ce priveste primul aspect al solicitarii prefectului lucrurile se pot regla, in sensul ca doar o singura comisie nu si-a dat avizul asupra regulamentului, in ceea ce priveste stabilirea cifrei care sa reprezinte doua treimi inca se mai poarta discutii.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
La acest capitol poate fi trecuta si instalarea conservatorului Marin Costel la conducerea societatii Apa Canal. ... Se poate spune insa ca este un buget mic", a declarat Marin Costel.
Sint ciudate toate aceste vizite ministeriale ce au ca principal scop referendumul de la 19 mai", a precizat ieri consilierul judetean PC Marin Costel. ... Din acest motiv noi vrem sa aducem oamenii la vot, pentru a se clarifica aceasta problema", a mai spus ieri Marin Costel.
Conservatorii s-au inghesuit pe o scena improvizata pe platforma unui camion si au combinat atacurile la adresa primariei si a lui Costel Constanda cu incurajarile pentru candidatul la functia de primar general.
Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13. ... Vechea mea adresa este pe strada Domneasca si ma voi duce sa votez la sectia unde am mai votat, adica la ASE", ne-a spus Costel Patoi.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
„Domnul Costel Iancu a fost membru al filialei PNL Dolj in perioada august 2006 - martie 2008.
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
google-analytics.com